fbpx
Gratis verzending binnen Nederland & Belgie
Voor 19:00 besteld is vandaag verzonden
De hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs 🥇
Niet goed geld terug garantie ✅

De Quipted Jumpstarter Compressor Q3

Wanneer je op pad gaat, is het essentieel om goed voorbereid te zijn op onverwachte situaties. Of je nu een lange roadtrip maakt, dagelijks pendelt of gewoon graag klaar staat voor noodsituaties, de Quipted Jumpstarter Compressor Q3 biedt de betrouwbaarheid en prestaties die je nodig hebt.

Met zijn specificaties en mogelijkheden, is deze jumpstarter veel meer dan alleen een apparaat om je auto weer aan de praat te krijgen. Laten we eens dieper ingaan op wat de Q3 te bieden heeft en waarom je het als automobilist zou moeten bestellen.

Startvermogen Q3

Een van de opvallendste kenmerken van de Quipted Jumpstarter Compressor Q3 is zijn startvermogen. Met een startstroom van 1500A en een piekstroom van 2500A, is deze jumpstarter krachtig genoeg om een breed scala aan voertuigen te starten. Dit omvat benzinevoertuigen tot 8,5 liter en dieselvoertuigen tot 8,0 liter. Of je nu een SUV, een truck of een sportwagen hebt, de Q3 kan je voertuig tot wel 23 keer starten op één enkele lading. Dit maakt het een uiterst betrouwbare optie voor situaties waarin je voertuig onverwacht niet wil starten.

Compressor jumpstarter

Maar de Q3 is meer dan alleen een jumpstarter. Het apparaat is uitgerust met een krachtige compressor die een maximale druk van 10,3 bar kan leveren, ideaal voor het oppompen van banden. Of je nu een lekke band hebt of gewoon je banden op de juiste spanning wilt houden voor optimale prestaties en veiligheid, de Q3 staat voor je klaar. Deze veelzijdigheid maakt het een waardevolle toevoeging aan je auto-uitrusting, vooral tijdens lange reizen waar het dichtstbijzijnde pompstation ver weg kan zijn.

Powerbank met Quickcharge

Naast zijn functies als jumpstarter en compressor, biedt de Q3 ook een 20000mAh powerbank. Dit is bijzonder handig voor het opladen van je elektronica onderweg. Met de Quickcharge-functie kunnen je apparaten snel worden opgeladen, wat cruciaal kan zijn in noodsituaties waar je snel weer contact moet kunnen maken. Of het nu je smartphone, tablet of een ander draagbaar apparaat is, de Q3 zorgt ervoor dat je nooit zonder stroom komt te zitten.

De Quipted Jumpstarter Compressor Q3 is ontworpen met veiligheid en gebruiksgemak in gedachten. Het apparaat is voorzien van meerdere veiligheidsfuncties om te voorkomen dat je voertuig of de jumpstarter zelf schade oploopt. Denk hierbij aan beveiliging tegen overbelasting, kortsluiting, omgekeerde polariteit, en oververhitting. Deze functies zorgen ervoor dat je de Q3 met een gerust hart kunt gebruiken, zelfs als je niet veel ervaring hebt met jumpstarters.

Tot slot zijn er nog de handige extra’s die de Q3 echt tot een alles-in-één oplossing maken. Het apparaat is uitgerust met een zaklamp, SOS-licht en stroboscoop. Deze functies kunnen van onschatbare waarde zijn in noodsituaties, bijvoorbeeld als je ‘s nachts langs de kant van de weg staat en gezien wilt worden door andere weggebruikers. Of je nu verlichting nodig hebt om een band te verwisselen of een signaal wilt geven aan hulpdiensten, de Q3 biedt de functionaliteit die je nodig hebt.

De waardering van quipted.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 71 reviews.
Open chat
Hello 👋
Can we help you with anything?