fbpx
Gratis verzending binnen Nederland & Belgie
Voor 19:00 besteld is vandaag verzonden
De hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs 🥇
Niet goed geld terug garantie ✅
De afbeelding toont een futuristisch laboratorium met rijen moderne industriële machines. De ruimte heeft een strakke en geavanceerde uitstraling, met metalen oppervlakken en felle verlichting die de high-tech sfeer benadrukt.

Waarom een jumpstarter kopen en waarop te letten | Quipted

Een jumpstarter, ook wel startbooster genoemd, is een essentieel accessoire voor iedereen die vaak onderweg is. Het apparaat zorgt ervoor dat de startaccu van de auto opnieuw wordt opgeladen wanneer deze leeg is, bijvoorbeeld door het per ongeluk aan laten staan van de koplampen of de radio. Dit voorkomt dat je gestrand raakt met een lege accu en stelt je in staat om direct verder te rijden.

 

Voordelen van een Jumpstarter:

  1. Je hoeft niet te wachten op hulp van andere voertuigen of pechhulpdiensten.
  2. Veel moderne jumpstarters hebben extra functies zoals powerbanks, compressoren en zaklampen.
  3. Jumpstarters zijn vaak compact genoeg om eenvoudig in de auto op te bergen.
  4. Het startvermogen, gemeten in ampère (A), moet voldoende zijn voor het voertuig. Controleer de specificaties van de auto om te weten welk vermogen nodig is.
  5. De capaciteit van de batterij, meestal uitgedrukt in milliampère-uur (mAh), bepaalt hoe vaak je de jumpstarter kunt gebruiken voordat deze opnieuw moet worden opgeladen.
  6. Veiligheidsvoorzieningen: Kies een model met beveiliging tegen overbelasting, kortsluiting en omgekeerde polariteit voor veilig gebruik.
  7. Overweeg extra functies zoals een luchtcompressor voor het oppompen van banden, USB-poorten voor het opladen van elektronica en ingebouwde zaklampen.
  8. Gebruik van een Jumpstarter
  9. Sluit de rode kabel aan op de pluspool (+) en de zwarte kabel op de minpool (-) van de accu.
  10. Zet de jumpstarter aan en start de auto.
  11. Zorg ervoor dat de jumpstarter goed is opgeladen en volg de instructies van de fabrikant.

 

De Quipted jumpstarter compressor Q3

De Quipted jumpstarter Compressor Q3 is een uitstekende keuze voor wie betrouwbaarheid en veelzijdigheid zoekt.

Met een startstroom van 1500A en een piekstroom van 2500A kan deze krachtpatser voertuigen tot 8,5 liter benzine of 8,0 liter diesel tot 23 keer starten op één lading.

Daarnaast biedt het een compressor met een maximale druk van 10,3 bar, een 20000mAh powerbank met Quickcharge, en multifunctionele mogelijkheden zoals een zaklamp, SOS-licht en stroboscoop. Ontworpen met veiligheid in gedachten, is de Quipted Q3 de ideale reisgenoot.

De waardering van quipted.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 71 reviews.
Open chat
Hello 👋
Can we help you with anything?