fbpx
Gratis verzending binnen Nederland & Belgie
Voor 19:00 besteld is vandaag verzonden
De hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs 🥇
Niet goed geld terug garantie ✅
De Quipted Jumpstarter Compressor Q3 is een 6-in-1 starthulp met een piekstroom van 2500A, ontworpen voor benzine- en dieselvoertuigen tot respectievelijk 8,5 en 8,0 liter. Het apparaat bevat een compressor, powerbank, zaklamp met SOS-functie, en slimme startkabels met meerdere veiligheidsfuncties.

Een jumpstarter is niet hetzelfde als een startkabel

Heb je ooit met een lege accu langs de weg gestaan omdat je per ongeluk de koplampen hebt laten aanstaan? Dit probleem kan bijzonder frustrerend en tijdrovend zijn. Gelukkig is er een effectieve oplossing: de jumpstarter. Ook wel bekend als startbooster, accubooster of starthulp, biedt een jumpstarter een betrouwbare manier om je auto weer aan de praat te krijgen zonder dat je afhankelijk bent van een ander voertuig.

Verschil tussen Jumpstarters en startkabels

Er is één groot verschil tussen jumpstarters en startkabels. Bij startkabels heb je een assisterende auto nodig om de startkabels op aan te sluiten. Dit betekent dat je alleen geholpen kunt worden als er een andere auto in de buurt is. Bij een jumpstarter is dit niet het geval. De booster zelf dient als assistent, waardoor je jouw auto kunt starten zonder hulp van een ander voertuig. Dit maakt een jumpstarter handiger en veelzijdiger, hoewel ze over het algemeen iets prijziger zijn dan startkabels vanwege hun ingebouwde krachtbron.

Wanneer je gestrand bent met een lege accu, biedt een jumpstarter een snelle en efficiënte oplossing. Hier zijn de stappen om je auto te starten met een jumpstarter:

  • Sluit de rode pluskabel aan op de pluspool (+) van de accu.
  • Sluit de zwarte of blauwe minkabel aan op de minpool (-) van de accu.
  • Zet de jumpstarter aan en start je auto binnen enkele seconden.
  • Deze stappen zorgen ervoor dat de krachtige accu van de jumpstarter een hoge startstroom afgeeft, waardoor de auto snel weer kan starten.

De Quipted jumpstarter Compressor Q3

Een voorbeeld van een hoogwaardige jumpstarter is de Quipted Jumpstarter Compressor Q3. Deze jumpstarter is ontworpen voor betrouwbaarheid en prestaties en beschikt over een indrukwekkende startstroom van 1500A en een piekstroom van 2500A. Dit maakt het mogelijk om benzinevoertuigen tot 8,5 liter en dieselvoertuigen tot 8,0 liter tot wel 23 keer te starten op één lading.

Naast zijn hoofdtaak als jumpstarter biedt de Q3 verschillende multifunctionele mogelijkheden. Het apparaat bevat een sterke compressor met een maximale druk van 10,3 bar, wat ideaal is voor het oppompen van banden. Bovendien beschikt het over een 20000mAh powerbank met Quickcharge functie, waarmee je elektronische apparaten snel kunt opladen. De ingebouwde zaklamp, SOS-licht en stroboscoop zorgen ervoor dat je ook in noodsituaties goed voorbereid bent.

Gebruiksgemak

De Quipted Jumpstarter Compressor Q3 is ontworpen met veiligheid en gebruiksgemak in gedachten. Het apparaat is voorzien van meerdere veiligheidsfuncties, zoals bescherming tegen overbelasting, kortsluiting en omgekeerde polariteit. Dit maakt het gebruik van de jumpstarter veilig en eenvoudig, zelfs voor mensen zonder technisch

De waardering van quipted.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 71 reviews.
Open chat
Hello 👋
Can we help you with anything?