fbpx
Gratis verzending binnen Nederland & Belgie
Voor 19:00 besteld is vandaag verzonden
De hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs 🥇
Niet goed geld terug garantie ✅

Onze blogs

Waarom een jumpstarter kopen en waarop te letten | Quipted
De afbeelding toont een futuristisch laboratorium met rijen moderne industriële machines. De ruimte heeft een strakke en geavanceerde uitstraling, met metalen oppervlakken en felle verlichting die de high-tech sfeer benadrukt.
31 JULI 2024
Een jumpstarter, ook bekend als startbooster, is onmisbaar voor frequente reizigers. Het apparaat herlaadt de auto-accu wanneer deze leeg is door bijvoorbeeld vergeten lichten of radio. Zo voorkom je stilstand en kun je direct weer op weg.
Een jumpstarter is niet hetzelfde als een startkabel | Quipted
De Quipted Jumpstarter Compressor Q3 is een 6-in-1 starthulp met een piekstroom van 2500A, ontworpen voor benzine- en dieselvoertuigen tot respectievelijk 8,5 en 8,0 liter. Het apparaat bevat een compressor, powerbank, zaklamp met SOS-functie, en slimme startkabels met meerdere veiligheidsfuncties.
2 JULI 2024
Nooit meer gestrand met een lege accu! Ontdek de voordelen van een jumpstarter - ook bekend als startbooster of starthulp. Herstel snel en zelfstandig de energie in je auto, zonder afhankelijk te zijn van andere voertuigen.
De Quipted Jumpstarter Compressor Q3 | Quipted
Q3-7
26 JUNI 2024
Ontdek de Quipted Jumpstarter Compressor Q3 voor betrouwbare prestaties tijdens lange roadtrips of dagelijkse ritten. Bereid je voor op onverwachte situaties met deze essentiële uitrusting.
Waarom een jumpstarter kopen | Quipted
QUIPTED TO BE WELL EQUIPPED CTA
21 Juni 2024
Voorbereid zijn op een lege accu is essentieel in het autoleven van vandaag. Een jumpstarter biedt snel oplossingen voor dit veelvoorkomende probleem, wat vertragingen en gevaar kan voorkomen.
Houd Jouw Quipted in Topconditie
Jumpstarter-Q3-8-min
29 Mei 2024
Bij Quipted streven we niet alleen naar betrouwbare producten, maar ook naar duurzaamheid en een langdurige levensduur van onze jumpstarters.
De technologische kern van onze innovatieve jumpstarters
bg
05 januari 2024
Bij Quipted geloven we in "Innovatie voor Elke Dag." We zijn vastbesloten om een reeks innovatieve producten te bieden die niet alleen je dagelijkse leven verrijken, maar je ook inzicht geven in hoe onze technologieën werken. In deze blog gaan we dieper in op....
De waardering van quipted.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 71 reviews.
Open chat
Hello 👋
Can we help you with anything?