fbpx
Gratis verzending binnen Nederland & Belgie
Voor 19:00 besteld is vandaag verzonden
De hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs 🥇
Niet goed geld terug garantie ✅

WELKOM BIJ QUIPTED

Bij Quipted draait alles om voorbereiding – want wie goed voorbereid is, staat sterker in het leven. Onze missie is simpel: we zorgen ervoor dat jij altijd klaar bent voor wat er op je pad komt. Of het nu gaat om het beschermen van wat je dierbaar is, het oplossen van onverwachte situaties, of simpelweg het creëren van een veiligere omgeving, wij bieden de tools die je nodig hebt om vol vertrouwen de dag door te komen. voorbereid te zijn op alles wat het leven te bieden heeft.

Ons Verhaal

Quipted begon met een simpele overtuiging: echte innovatie ontstaat waar betrouwbaarheid en vooruitgang elkaar ontmoeten. Wat ooit begon als een zoektocht naar oplossingen om mensen veilig en zelfverzekerd te houden, groeide al snel uit tot iets groters. We realiseerden ons dat voorbereiding meer is dan alleen een plan hebben – het gaat om het hebben van de juiste hulpmiddelen, altijd en overal.

 

Met die gedachte hebben we ons assortiment uitgebreid, met als doel jouw leven veiliger, eenvoudiger en meer ontspannen te maken. We brengen technologie en gebruiksgemak samen in producten die er niet alleen voor zorgen dat je voorbereid bent, maar die je ook helpen om te gaan met de uitdagingen van elke dag.

Onze Waarden

Innovatie met Impact

Bij Quipted is innovatie geen modewoord, maar een belofte. We zetten technologie in die echt verschil maakt – producten die slim, eenvoudig en effectief zijn.

Ongeëvenaarde Veiligheid 

Veiligheid is voor ons geen bijzaak, maar een kernprincipe. Onze producten zijn ontworpen met een focus op betrouwbaarheid, zodat je altijd kunt vertrouwen op de bescherming die ze bieden.

Comfort in Voorbereiding

Gemak en comfort gaan hand in hand met voorbereiding. Onze producten zijn niet alleen geavanceerd, maar ook eenvoudig in gebruik, zodat je in elke situatie soepel en probleemloos kunt handelen.

Over onze slogan

Onze slogan To Be Well Equipped – in het Nederlands  goed uitgerust zijn – is gebaseerd op onze kernwaarden: innovatie, veiligheid en comfort. Het drukt onze belofte uit dat je met Quipted altijd de juiste middelen hebt om voorbereid en vol vertrouwen de uitdagingen van elke dag aan te gaan.



Onze Belofte

Bij Quipted beloven we meer dan alleen producten – we beloven zekerheid. Onze oplossingen zijn niet zomaar tools, maar partners in je dagelijks leven. Of het nu gaat om het beschermen van je huis of het klaarstaan voor wat de dag ook brengt, Quipted zorgt ervoor dat je altijd met een gerust hart vooruit kunt.

QUIPTED


TO BE WELL EQUIPPED

De waardering van quipted.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 71 reviews.
Open chat
Hello 👋
Can we help you with anything?